ΥΠΕΞ: Η Κύπρος έτοιμη να βοηθήσει στην αποκλιμάκωση και στην παροχή βοήθειας  

ΥΠΕΞ: Η Κύπρος έτοιμη να βοηθήσει στην αποκλιμάκωση και στην παροχή βοήθειας   

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος συζήτησε την Πέμπτη σε συνάντηση με τους πρέσβεις αραβικών χωρών στη Λευκωσία τις περιφερειακές εξελίξεις, εκφράζοντας την υποστήριξη της Κύπρου στην αποκλιμάκωση και την ετοιμότητα της χώρας να παράσχει ανθρωπιστική βοήθεια.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στην πλατφόρμα Χ, ο κ. Κόμπος συναντήθηκε με τους Άραβες πρέσβεις για να συζητήσουν τις εξελισσόμενες περιφερειακές εξελίξεις.

Προστίθεται ότι κατά τη συνάντηση επεσήμανε τη σημασία της τήρησης του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου και καταδίκασε τις επιθέσεις εναντίον αμάχων.

Ο Υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε επίσης την υποστήριξή του «για αποκλιμάκωση και παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας» και μετέφερε την ετοιμότητα της Κύπρου «να βοηθήσει προς το σκοπό αυτό με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί».

 

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE